Nick sem hitt a szemének: Hogy mennyiért ment el Puskás lapja?!

RunTheFutMarket Nick a FIFA közösség egyik legkedveltebb alakja Twitchen. Hírnevét még az őrületesen jó piaci érzékével szerezte meg, ma már inkább csak, mint szórakoztató tartalomgyártó van jelen. Ettől függetlenül a játékok bevezető időszakában komolyan szokta venni az adok-veszek részét az élvezeteknek.

A nézőivel éppen pár Icon lap mozgását figyelte meg a WebAppon keresztül, ám mikor Puskáshoz ért, nem akarta elhinni, amit látott.

Puskás lapja őrületesen erősnek számít a Fifában, pláne a játékciklus elején. Most már alig van belőle a piacon, ráadásul fel is kúszott az ára 2 millió fölé, ám a játék megjelenésének pillanatában ez még nem tudott megtörténni. Elvégre senki sem tudott Coint generálni, így senkinek sem volt sok pénze. A 100 ezres álomhatárt csak a legjobb traderek tudták percek leforgása alatt kitermelni, egy mezei játékosnak még ma is csupán csak 20-30 ezer környékére saccolható a klubértéke.

Így történhetett meg az, hogy valaki 197 ezer Coinért jutott hozzá Puskás Mid Icon verziójához, ugyanis nem volt, aki felvegye a versenyt, az aukció pedig lejárt. Ez a tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet Icon Flippel bankot robbantani, vagy hogyan lehet megalapozni a FIFA 23 keretet a TOTY-ig egy jól irányzott biddel.

Betöltés...
Keresés
Keresés