Poki „megdöbbent” a jelenlegi Twitch-drámán: „Nem akarok belekeveredni”

A Twitch jelenleg tele van drámával, mivel a platform nemrégiben korlátozásokat vezetett be a szerencsejátékos streamekre, és a fizetésekkel sem túl oké minden – ami megosztja az oldal nézőit és a közvetítőket egyaránt.

A változások közepette azonban más problémák is felmerültek a Twitch színterén, például a népszerű streamer Sliker bevallotta, hogy több ezer dollárt kért kölcsön barátaitól és rajongóitól, hogy csillapítsa szerencsejáték-függőségét.

Rákkal küzdő barátjától kért pénzt a streamer, hogy táplálja függőségét

Mindezek tetejébe a Twitch-sztár Mizkif jelenleg kilép az OTK-ból, az általa közösen alapított csoportból, mivel állítólag egy másik tartalomgyártó szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait fedezte.

Ennek következtében a platform egyik legnagyobb streamere, Pokimane azt mondja, hogy el akar határolódni néhány alkotótársától, mivel a dráma csak még tovább fokozódik.

„Nem igazán tudom, hogyan válaszoljak az embereknek, akik arról kérdeznek, hogy mit gondolok valakiről, vagy hogy bizonyos emberekkel haverok vagyunk-e, vagy bármi” – mondta egyik utóbbi streamjében.

„Hogy őszinte legyek, ezen a ponton nagyon sok mindentől megdöbbentem. Egyszerűen nem akarok részt venni semmiben, tényleg. Szeretnék az OTV-s barátaimmal lenni, streamelni, vlogolni és posztolni, de a Twitch-dráma, az már sok”.

Ti milyen Twitch pletykákat hallottatok mostanában? 

Betöltés...
Keresés
Keresés