Vélemény: Ezért nem ütötte meg a szintet Lil Nas X League of Legends Worlds dala

Tegnap este megjelent a már korábban bejelentetett Lil Nas X által megálmodott League of Legends-világbajnokság himnusza, a STAR WALKIN’ és őszintén úgy gondoljuk, hogy nem ütötte meg azt a szintet, amit eddig felállított a Riot.

A dal maga nem volt rossz, de sajnos nem volt képes átadni azt a hpye-ot, amit az első Worlds himnusz.

Túl lapos volt, nem volt benne egy halk, csendesebb, melankolikusabb rész, ami bemutatná, hogy a játékosok milyen nehezen készülnek fel erre az óriási versenyre.

Az előző évek zenéi tele voltak az alább felsorolt dolgokkal, majd jött a drop és egy teljesen más oldalát mutatták meg a játéknak, amit tökéletesen átadott a zene is. Egy energiabomba robbant az arcunkba és néha még a mai napig libabőrös leszek, ha meghallgatom ezeket a dalokat.

Ám nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, sokan úgy érzik, hogy ez inkább a Worlds utáni koronázási zenének lenne jó, vagy esetleg a záró ceremóniának. Sőt sokan úgy gondolják, hogy a számnak kell egy “zenekari” átdolgozás.

 

Persze az évek során volt olyan himnusz, ami kevésbé volt olyan hype-os, mint mondjuk az első, a Warrior, amit az Imagine Dragons készített, de mindnek megvolt az a League of Legends vibe-ja.

A Warriors után még nagyon jó volt szerintem a ‘Legends Never Die‘, a ‘RISE‘ és a ‘Burn It All Down‘. Mindegyik képes volt feltüzelni a játékosokat, hiszen az idei legfontosabb LoL eseményt fogják követni.

Száz szónak is egy a vége, úgy gondolom, hogy Lil Nas X nem egy rossz előadó, de a STAR WALKIN’-nak nem sikerült megütnie azt a szintet, amit a többi felállított.

Te mit gondolsz, egyezik a véleményed?

Betöltés...
Keresés
Keresés