A Modern Warfare 2 fejlesztői felfedték, hogy jelentős változások jönnek!

A Modern Warfare 2 bétája már javában zajlik, és minden platformon a játékosok már beugorhatnak, hogy megtapasztalják a nagy múltú FPS-franchise 2022-es folytatását. Bár a béta nem egy befejezett cím, a játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy visszajelzést adjanak a teljes játék október 28-i megjelenése előtt.

A játékosok kifejtették kritikáikat a fejlesztőknek, és az Infinity Ward megerősítette, hogy a játékosok észrevételei alapján több változtatás is érkezik a bétába.

A közelgő módosításokat egy sor tweetben jelentették be, az elsőben a csalók és hackerek elleni fellépést ígérték.

A rajongók megdöbbentek, amikor alig néhány nappal a béta bevezetése előtt kiderült, hogy egyes játékosok máris megtalálták a csalás módját. A fejlesztők igazítást ígértek a felhasználói felületre, amelyet a játékosok jelentős kritikával illettek, mivel túl bonyolultnak és kuszának találták azt.

Végezetül a lobbik felosztásával kapcsolatos finomításokat is ígértek.  Ez egy olyan rendszer, amelyben a játékosok automatikusan eltávolításra kerülnek a régi lobbikból, és újakba kerülnek, amikor a meccsek befejeződnek.

Ez az újabb CoD-ok egyik jellemzője volt, de nem népszerű a játékosok körében, akik élvezik a lehetőséget, hogy olyan játékosok ellen léphetnek pályára, akiket éppen legyőztek vagy akiktől kikaptak.

Sokan pozitívan reagáltak a fejlesztők szavaira, és már most izgatottan várják, hogy a változtatások megvalósuljanak és javítsák a játékot.

Mások azonban a játékosok igényeinek megfelelően további változtatásokat követeltek.

Mint például az erősen kért minimap módosításokat, hogy a hagyományos CoD-okhoz igazodjon. Jelenleg bármilyen fegyvert elsüthetsz nem fogsz megjelenni a minimapon. Csak az UAV használata közben tudod bemérni az ellenségeid helyzetét.

Ez azonban szinte teljesen feleslegessé teszi a supressor/silencer használatát. Illetve csorbát szenved a Call of Duty dinamikussága, hiszen a játékosok inkább a hangokra összpontosítanak. Persze ez nem lenne baj, hiszen a hang is egy fontos része a játéknak. Ám sokan inkább leülnek egy sarokba és várják, hogy valaki a célkeresztjükbe fusson.

Emiatt aggódnak azok a játékosok, akik már lassan 5-10 éve hozzá vannak szokva a Call of Duty gyors, akciódús játékélményéhez.

Mit gondolsz, jó irányba megy az MW2?

Betöltés...
Keresés
Keresés