Tyler1 szó szerint megsemmisítette a billentyűzetét egy LoL bug miatt

Szerintem nem kell nektek bemutatnom Tylert, aki régen a toxikus viselkedés „bálványa” volt, amíg a Riot nem döntött úgy, hogy véglegesen kitiltja a játékból. Ezután megígérte, hogy megváltozik és új, reformált személyként tér vissza a League of Legends világába, amit a Riot elfogadott és adott még egy esélyt a streamernek.

Ez mind szép és jó, de néha valami nagyon elpattan Tyler1 fejében.

A streamer a „reformed” trikójában leült streamelni és a nap első játékát eleve úgy kezdték, hogy a jungle AFK-olt, hiszen elfelejtett smite-ot hozni. Ezért Tyler1 és a supportja elkezdett szórakozni miden, két killt adva az ellenséges Kassadinnak, hiszen úgyis remake lesz ebből a játékból.

Miután azonban egy „hiba” megakadályozta, hogy Tyler remake-eljen, szó szerint szétbombázta a billentyűzetét.

A billentyűzet eléggé összetört ahhoz, hogy Tyler1 ne tudjon játszani. Így hát elsétált, és felkapott egy tartalékot. A tartalék billentyűzet kéznél tartása jellemző, hiszen nem ez az első eset, hogy Tyler1-t elönti az ideg egy League of Legends játék közben.

Ám itt még nincs vége!

Tyler egy újabb büntetést kapott a játék után, méghozzá azért, mert AFK-olt, míg kicserélte a billentyűzetét. Ez azt jelenti, hogy a következő rangsorolt meccsén további LP büntetést kap egy olyan meccs miatt, amelyet eleve nem lett volna szabad elveszítenie.

Tyler erre a büntetésre úgy reagált, hogy majdnem átütötte a monitorját, de inkább csak szarkasztikusan megtapsolta a Riotot.

Annak ellenére, hogy ez az incidens Tyler1 streamjének kezdete után 20 perccel történt, és a nap legelső játékán, a következő 6 órában is folytatta a streamelést a cserebillentyűzetével.

Te is pusztítottál már el egeret vagy billentyűzetet egy ranked game miatt?

Betöltés...
Keresés
Keresés