A Cyberpunk 2077 fellendülése még az MW 2-t is megelőzte!

A CD Projekt Red Cyberpunk 2077 folytatja a közelmúltbeli lendületet, és a játék mostanra a Steam legkelendőbb címe lett.

Az oldalon a Cyberpunk a legkelendőbb játékok listájának élén látható. Ez az eredmény különösen annak fényében lenyűgöző, hogy a Modern Warfare 2 bétája jelenleg korlátozott ideig tart.

A cikk írásakor a Cyberpunk 2077 áll a Steam legkelendőbb játékok listájának első helyén, amelyet a Slime Rancher 2, a Modern Warfare 2, a FIFA 23 és az NBA 2K23 követ. A Cyberpunkot és a CoD-ot leszámítva a Steam top 5-ös toplistáján található összes többi játék olyan új cím, amelyek valamikor az elmúlt hónapban kerültek piacra.

Ez az új mérföldkő egy újabb példa arra, hogy a CD Projekt Red Cyberpunk 2077-je második esélyt kapott a sikerre.

A bugoktól hemzsegő, sikertelen indulás után a játék visszatért és új lendületet vett, majdnem két évvel azután, hogy először került a boltok polcaira.

Nemrég a játék még a The Witcher 3 minden idők legnagyobb játékosszámát is megdöntötte a Steamen. Szeptember 24-én a Cyberpunk elérte a 105.000 egyidejű játékos számát – ezzel megelőzte a The Witcher három évvel ezelőtti, 103.329-es csúcsát.

Ez a teljesítmény még lenyűgözőbb, ha figyelembe vesszük, hogy a The Witcher 3 a fejlesztő CD Projekt Red eddigi legsikeresebb játéka, és sokan az elmúlt évek egyik legjobb játékának tartják.

Az újjáéledés nagy része a nemrég a Netflixen bemutatott Cyberpunk anime-sorozatnak köszönhető. A Cyberpunk: Edgerunners elsöprő sikert aratott a streaming szolgáltatásnál, és vezető szerepet játszott a Cyberpunk 2077 játékosainak számában.

Ám ez érthető, hiszen valóban jól sikerült az anime, illetve a játék is sokkal jobb állapotban van!

Hányan játszanak most a Cyberpunk 2077-tel? – A játékosok száma 2022-ben

 

Betöltés...
Keresés
Keresés