A Fracture új külsőt kapott a VALORANT PBE szervereken – Neked tetszik?

A Fracture jelentős változásokat kap a közeljövőben, a jelenlegi VALORANT PBE patchről kiadott videó szerint.

Már több mint egy éve, hogy a Fracture először jelent meg a VALORANT szervereken. A térképen a játékosok soha nem látott helyzetekben küzdöttek meg egymással, a támadók egyszerre két különböző szögből is képesek voltak támadni a területeket.

A korlátlan rotáció és a flank lehetőségek hozzáadásával ez a VALORANT eddigi egyik legötletesebb pályájává tette.

A 2021. szeptember 8-i megjelenése óta a Riot Games érintetlenül hagyta a térképet. Eközben a legutóbb hozzáadott Pearl térkép már kapott finomításokat, amelyek jelenleg minden szerveren élesben működnek.

Floxay által a Twitteren közzétett videó bemutatja az összes változtatást, amit a Fracture-ön végeztek mind az A, mind a B oldalakon. A legjelentősebb változások az A oldalon történtek, ahol a Satellite, az A Drop és az A Rope teljesen új külsőt kapott.

A B Site-on a Fracture-on semmi komolyabbat nem csináltak azon kívül, hogy az Arcade oldalán egy rámpát adtak a helyszínhez, hogy az ottani platformra való feljutást megkönnyítsék. A videó alapján úgy tűnik, hogy a helyszín többi része érintetlen maradt.

Ezek a Fracture-t érintő változások jelenleg a PBE-n élnek, de nincs meghatározott időpont, hogy a változások mikor érik el az élő szervereket.

Neked tetszenek a változások?

Betöltés...
Keresés
Keresés