A kripto befektetők 71%-a úgy gondolja, hogy milliárdos lesz

Annak ellenére, hogy például a Bitcoin több mint 55 százalékot esett az értékéből a tavalyi történelmi csúcs óta, a kriptopénzek tulajdonosai nem hajlandóak másként gondolkodni, mint pozitívan.

Egy még júliusban végzett Harris Poll felmérés szerint a kripto befektetők 71 százaléka úgy vélte, hogy megvannak a rendelkezésre álló eszközei ahhoz, hogy a későbbiekben milliárdossá váljon.

A felmérésben közel 2000 amerikai véleménye szerepelt.

A megkérdezettek 44 százaléka gondolta úgy, hogy a jövőben esetleg milliárdos lehet. A jelenlegi amerikai kultúrát talán egyenesen tükrözi, hogy a megkérdezettek közül 10-ből 6 állította, hogy felnéz a milliárdosokra, és arra törekszik, hogy a jövőben azzá váljon.

Ezzel szemben 40 százalék megvetette ezeket a gazdag embereket.

Azok, akik a kriptopénzekkel való kereskedésen keresztül akarnak bekerülni ebbe a felső osztályba, kétségtelenül tisztában vannak azzal, hogy a digitális érmék milyen viharos iparágat jelentenek.

2020 novembere és 2021 novembere között úgy tűnt, mintha minden idők legnagyobb befektetése lett volna az újoncok számára, mivel a Bitcoin hatalmasat, 330 százalékot emelkedett, és ezt követően magával ragadta a többit is.

Ez a kriptopénzeket övező pozitív hozzáállás a Harris Poll legutóbbi eredményei alapján feltehetően nem halványult el.

Te mit gondolsz erről a piacról? 

Betöltés...
Keresés
Keresés