Ezzel a trióval nehéz lesz hibázni a FIFA 23 startjánál

Már csak pár óra és végre fejest ugorhatunk a FIFA 23 adta lehetőségekbe és élménybe. Az Ultimate Edition tulajdonosai éjféltől tolhatják a teljes játékot, az EA Play előfizetőknek ez csupán “csak” egy 10 órás próbaidőszak kezdetére ad lehetőséget.

Vagy így vagy úgy, de ezzel hivatalosan is kezdetét veszi az új szezon! A Division Rivals megnyitja kapuit, elindul a versenyfutás a Rivals pontokért, hogy indulni lehessen az első Weekend League-en.

Ehhez persze kell egy csapat, amit a FIFA-ciklusok elején nagyon nehéz összedobni. A játékosoknak nincsen többszázezer Coinja prémium játékosokra, ezért mindenki a legolcsóbb, legjobb lehetőséget kutatják.

Aki nyitott egy kis Bundesliga-élményre, annak szerencséje van, ugyanis létezik egy olyan trió ott, ami fel tudja venni a versenyt a metával, ráadásul három lapból kiadja a 9-es max Chemistryt a kártyáknak.

Werner, Raum és Klostermann hármasa kiváló alapot adhat egy kezdőcsapatnak. Pár hétig bőven el is lehet velük játszogatni, egyedül Werner helyzetkihasználására kell figyelni.

Nekem személy szerint évek óta a német a kezdőtámadóm, az Elite pedig még minden évben összejött relatíve gyorsan.

Betöltés...
Keresés
Keresés