Szexinek tartják a sorozatgyilkost a nézők a Netflix vadiúj sorozata után

A Netflix új sorozata, a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori. A sorozat a zseniális Evan Peters által alakított Jeffrey Dahmer életét és az 1987 és 1991 között Amerika középnyugati részén elkövetett gyilkosságait mutatja be.

Dahmer egy sornyi bűntényt követett el főként meleg férfiak és fiúk ellen. Amikor végül elkapták, a gyilkosságtól kezdve a nekrofílián át a kannibalizmusig terjedő vádakkal kellett szembenéznie.

De valahogy az embereknek sikerül elnézniük ezt, csak mert „szexinek” tartják. Az egyik Twitter-felhasználó így fogalmazott: „Jeffery Dahmer elég dögös volt (nem fogok hazudni)”.

Egy másik támogatta a véleményt, és a sorozatgyilkos rendőrségi fotóját tweetelte, miközben hozzátette: „Elkaphatta volna a seggemet”. És még ezeknek 100 meg 1000 variációja, amit csak el lehet képzelni.

Ezeket látván egyesek rámutattak arra, hogy a sorozatgyilkosokról szóló műsorok veszélyesek egy szinten, mivel valamelyest „vonzóvá” teszik a gyilkosokat. Pedig ez a valóságban is többnyire így volt.

Ted Bundy (szintén sorozatgyilkos) azzal csábította áldozatait, hogy a többség szerint rendkivül jóképű volt. 

Egy néző a Twitteren emlékeztette az embereket, hogy mi a műsor valódi lényege: leleplezni a fekete, meleg férfiak ellen elkövetett szörnyű bűntetteit.  Így fogalmazott: „Ne romantizáljuk Jeffrey Dahmert csak azért, mert Evan Peters játssza”.

„Emlékezzünk az áldozatokra”.

Betöltés...
Keresés
Keresés