“Törékeny kisfiúk vagytok” – Végre megszólalt a csalással vádolt Warzone “profi” is

Ma ismét a Call of Duty talán eddig legmegosztóbb személyiségéről fogunk beszélni. Ez a személy nem más, mint a “legjobb női Warzone” streamer, Nadia.

A múltban Nadiát rengetegen csalással vádolták és különböző klipeket elemeztek a gyanús játékmenetéről.

Mindig az akció felé ment UAV, vagy bármi infó nélkül, a célzása szinte makulátlan, illetve nem egy és nem is kettő klip napvilágot látott, ahol az aim assistja mintha egy picit túl lenne tuningolva.

A Call of Duty NEXT event csak rontott a helyzetén, hiszen a LAN-on a teljesítménye egyáltalán nem ütötte meg azt a szintet, amit online egy-egy Warzone játék során. Ez persze csak olaj volt a tűzre azoknak, akik úgy gondolták, hogy a női Warzone játékos csal.

Ám Ninja úgy gondolja, hogy Nadia egy géniusz és direkt rá is játszik azoknak az embereknek a fantáziájára, akik szerint csal.

Viszont úgy tűnik, hogy a hölgynél betelt a pohár!

“*BREAKING NEWS* Én valójában nem csalok. Szóval az összes törékeny férfiasságú kisfiú, aki nem tudja elfogadni, hogy egy nő csak jobb, itt az ideje szembenézni a valósággal. Kutyasz*r vagy.” – írta ki a Twitter fiókjára.

Úgy látszik, hogy Nadia taktikát váltott, vagy egyenesen megelégelte a színészkedést és a férfiakat támadta meg, akik úgy gondolják, hogy csal.

Ám ez természetesen nem fogja megállítani a vádaskodókat, sőt, lehet, hogy még több olajat öntött a tűzre…

Ti mit gondoltok erről az egész csaló/nem csaló drámáról?

Így játszik egy 8 K/D-s Warzone profi?! – Csúnyán besült a csalással vádolt streamer hölgy

 

Betöltés...
Keresés
Keresés