Az OW 2 fejlesztői azt állítják, hogy egy Mythic Skin elkészítése “több mint egy évig tart”

A Game Informernek adott interjújában az Overwatch 2 játékigazgatója, Aaron Keller beszélt az OW2 fejlesztési folyamatáról az eredeti Overwatch-hoz képest. Bár Keller elárulta, hogy a csapat mérete majdnem megháromszorozódott, hosszasan beszélt arról is, hogy a kreatív folyamat még mindig hosszadalmas.

A közelgő Overwatch 2 egyik különleges eleme, amin a fejlesztőcsapat sokáig dolgozott, a Mythic Skinek.

Elmondta, hogy ezeknek a különleges kozmetikumoknak az elkészítése és fejlesztése sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint azt a rajongók gondolnák.

“Rengeteg időt fektetünk a kozmetikumok elkészítésébe” – mondta. “Egy Mythic Skin elkészítése több mint egy évig is eltart. Ez egy hatalmas befektetés a csapat számára, és rengeteg erőforrás megy bele ezeknek a létrehozásába”.

“És úgy gondoljuk, hogy megéri.” Keller ezután hozzátette: “Az egyik értékünk az, hogy a lehető legmenőbb kozmetikumokat adjuk ki, és reméljük, hogy ezek az iparág legjobbjai közé tartoznak”.

Az Overwatch 2 minden új szezonjában egy vadonatúj Mythic Skin lesz elérhető. A játékosoknak meg kell vásárolni és fejleszteniük kell az adott szezon BP-jét, hogy feloldhassák a legújabb kozmetikumot.

Minden Mythic Skin csak az adott szezonra lesz korlátozva. Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik nem vásárolják meg a Battle Pass-t az 1. szezonra, nem tudják majd később feloldani a skint.

Az Overwatch 2 a tervek szerint 2022. október 4-én fog megjelenni.

Smoke-based képességeket tesztelnek az Overwatch 2 fejlesztői

Betöltés...
Keresés
Keresés