Camper-irtó Warzone loadout vette be a netet – Kipróbálod?

Camperek… Talán a vérbeli Call of Duty játékosok legnagyobb ősellenségei, hiszen nincs is rosszabb, mint amikor a pörgős, akciódús játékmenetedet egy sarokban guggoló, Claymore camper állítja meg.

Ám mi lenne, ha lenne egy loadout, amivel könnyedén meg tudnál válni ezektől a bosszantó kis táborozóktól?

A PKM LMG jelenleg nem tündököl, mint egy metafegyver, de egy Tik Toker megmutatta a kiaknázatlan lehetőségeit.

Gamewithgabe felfedett egy PKM loadoutot, amelyet „camper irtónak” neveztek el. Megkérdezheted magadtól, hogy miért hívják így, de a TikToker azt állította, hogy a loadout „papírvékonnyá teszi a falakat”.

Íme a videó, ha nem nyitná meg, akkor katt IDE:

@gamewithgabe Replying to @drpred1004 The last one was the best 😂 Rebirth should be renamed to Rebirth “paper thin” island 🧻😈 #rebirthisland #warzone #callofduty #warzonetok #pkm #wallbang ♬ original sound – FMJ Wallbang King

A videójában a PKM valóban átszaggatja a dobozokat, fém falakat, sőt még a betonfalakat is. Több játékos csalással vádolta a TikTokert, miután a fedezékük mögött darabokra aprították,

de a loadout titkos összetevője az FMJ.

Az FMJ Perk nem növeli az ellenségeknek okozott sebzést, mint ahogy azt a játék mutatja, de hatással van arra, hogy a legtöbb falon keresztül is képes legyen sebzést okozni egy fegyver, ami fel van szerelve ezzel a Perkkel.

Az FMJ lehetővé teszi a fedezék mögötti „camperek” ledarálását, és bár nem okoz extra sebzést, a 200 töltényes tár használata rémálommá teszi a fedezékbe vonulást az ellenség számára.

És persze a loadout sem maradhat el:

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Barrel: 26.9″ Extended Barrel
  • Magazine: 200 Round Belts
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Perk: FMJ

Ha szeretnéd feldobni a Warzone-élményedet, akkor ez a tökéletes felszerelés lehet a számodra.

A Modern Warfare 2 fejlesztői felfedték, hogy jelentős változások jönnek!

Betöltés...
Keresés
Keresés