Közel 2 millió Ft-ot kaszált bundázással a Valorant profi – Íme a részletek!

junglew0w-t, a Team Bliss korábbi óceániai Valorant profi játékosát bűnösnek találták egy több mint 12 hónappal ezelőtti LPL Legends Autumn Cup 2021 mérkőzésen történt bundázás miatt.

O’Donnell (junglew0w) és barátja, Eli Clarke 2021. június 8-án fogadott a junglew0w csapata (Bliss) és az Eshays közötti mérkőzésre. A bíróságon bemutatott és a The Age által ismertetett szöveges üzenetekben a duó azt mondta, hogy „szaftos fogadások” kapcsolódtak a meccshez, amelyben Bliss erősen favorit volt.

Clarke arra fogadott, hogy Bliss elveszíti a sorozat első pályáját, az Iceboxot, miközben a junglew0w játszott. Ez 8-13-ra sikerült is nekik. A Bliss végül 2-1-re megnyerte a sorozatot, az Ascent (13-3) és a Bind (4-13) domináns teljesítményével.

Clarke révén a duó 7000 AUD dollárt (kb. 1,8 millió Ft) nyert a játékon.

Clarke-ot bűnösnek találták korrupciós magatartásról szóló információ birtoklásában, míg junglew0w-t olyan magatartással vádolták, amely megrontott egy fogadási eredményt.

A duót 12 hónapos jó magaviseletre szóló óvadékkal sújtották, és arra kötelezték őket, hogy fizessék vissza nyereményeiket a Ladbrokes fogadóirodának. Emellett adományokat kell tenniük az ausztráliai szerencsejáték-segítő jótékonysági szervezeteknek.

Mit gondoltok, elegendő a büntetés, vagy túl enyhe?

Betöltés...
Keresés
Keresés