A Twitch új funkciót mutatott be, a kisebb streamerek felkarolásában is segíthet!

Az Amazon tulajdonában lévő weboldal ismét a platformon népszerű harmadik féltől származó eszközökből és botokból merített ihletet, amikor szeptember 27-én elindította a Shoutouts nevű új funkciót.

A shoutoutok már korábban is népszerű közösségi widgetek voltak, egyes botok lehetővé teszik a streamerek és a nézők számára, hogy a chaten keresztül népszerűsítsék a másik Twitch-csatornáját.

Most a /shoutout paranccsal ez a funkció is beépült a weboldalba.

Ha ezt beírod a chatbe egy másik felhasználónévvel együtt, akkor a többi chatben lévőt arra ösztönzi, hogy kövessék a shoutoutolt fiókot. Ez egy legördülő dobozban jelenik meg, hasonlóan a chat tetején található előrejelzésekhez, szavazásokhoz és hype-vonatokhoz. Azok a felhasználók, akik megkapják a shoutoutot, az aktivitási hírfolyamukban is értesítést kapnak.

A shoutout funkciót azonban csak a streamerek és a modjaik használhatják a chaten, hogy a normál felhasználók ne éljenek vissza vele.

A funkciót pozitívan fogadta a Twitch-közösség, értékelve, hogy magába a szolgáltatásba építették be, jobb interaktivitással, mint a korábbi bot widgetek. A Twitch azt is elárulta, hogy a korábban bejelentett raiding funkciók, amelyeket a gyűlölet raidek és a zaklatás ellen hoztak létre, szeptember 27-én lépnek életbe.

A streamerek mostantól korlátozhatják, hogy ki raideljen rajtuk, szűrve a fiók kora szerinti dátum, a raid mérete és egyéb paraméterek alapján.

A két új funkció együttesen nagyobb biztonságot nyújt a streamereknek a platformon való élő közvetítés közben.

Nickelodeon-ihlette műsort indít a hatalmas Twitch sztár

Betöltés...
Keresés
Keresés