Egy új játékmód érkezik a Rebirth szigetre! – Teljesen más élmény lesz a Supreme

A Warzone Season 5 vitákat kavart a közösségen belül. A Rebirth Island eltávolítása a rendszeres playlist rotációjából felháborította a játékosokat, a Heroes vs. Villains pedig a „valaha volt legostobább esemény” címkét kapta.

Ezért a Season 5 Reloaded a Rebirth Islandet visszaveszi a rendszeres játékmódok közé, valamint egy újabb kísérletet tesz egy új játékmód bevezetésére.

Rebirth Island: Resurgence Supreme, egy új LTM, amely solo, duo, trio vagy quad módban is elérhető.

A Season 5 Reloaded bejelentésében a fejlesztők így jellemezték a Resurgence Supreme-et: „A hangsúly inkább a skillen van, mint sem a legjobb loadout létrehozásán”.

A Warzone 2 a bemutatáskor eltávolította a loadoutokat, és a népszerű YouTuber TimTheTatman dicsérte a változást, mert hangsúlyozta, hogy a játékosok inkább lootolgassanak és használják a biztosított fegyvereket, minthogy versenyezzenek a loadout megvásárlásáért.

Ezért a Resurgence Supreme példaként követi Tim álláspontját azzal, hogy a Rebirth-szigetet Epic típusú vagy még jobb minőségű ground loottal és a rajongók által kedvelt Weapon Blueprintekkel tölti meg.

Az új játékmód az élet és a Resurgence Countdown növelésével a kompetitív játék felé is hajlik.

Ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy a kezdőbb, illetve nem olyan ügyes játékosok nem fogják élvezni ezt a játékmódot.

A fejlesztők azt is említették, hogy a módból eltávolítják az „oda nem illő” tárgyakat, de ennél többet nem tudunk.

Mellesleg a fejlesztők ezzel a játékmóddal az agresszív játékstílust ösztönzik, mivel azok a játékosok, akik legalább 15 killel megnyerik a meccset, megkapják a „Resurgence Trials Victory” Calling Cardot.

A Warzone Season 5 Reloaded ma este 7 óra körül indul az Xbox és PlayStation játékosok számára. A frissítés PC-n összeomlási problémák miatt késik.

Végleg búcsút intünk a Rebirth Island és Fortune’s Keep mapoknak?

Betöltés...
Keresés
Keresés