Elkezdődött: Ingyen csomagokat követelnek a FIFA játékosok

Fantasztikusan indult a FIFA 23 Early Access időszaka. Mind az Ultimate Edition előrendelői, s mind pedig az EA Play előfizetők  szeptember 27-től kaptak hozzáférést az EA Sports legújabb sportjátékához. Az egyébként szeptember 30-ra kiírt játék így tehát már vagy egy napja éles, a baj csak az, hogy a szerverek nem teljesítenek ilyen jól.

Tegnap délután több órára lehaltak az EA szerverek, vagyis se PC-ről, se Xboxról, de még PS-ről sem volt elérhető a játék. Mindez persze azért kellemetlen, mert azok, akik játszottak volna, lényegében felárat fizettek a korai hozzáférésért. A szerverleállás pedig meggátolta őket ebben, vagyis értéktől estek el.

Persze jó FIFA közösséghez híven, azonnal ingyen csomagokat kezdtek követelni a nagyobb fórumokon a játékosok. Még olyan nagyobb követőbázissal rendelkezők, mint Donk is beszálltak a trendbe.

A helyzet az viszont, hogy szerintem félúton az igazság. Természetesen nagyon kellemetlen egy ilyen leállás, pláne az európai csúcsidőben, de a fejlesztők így is pár óra alatt orvosolták a problémát, 30-a pedig még így is napokkal később jön el. Az Early Access nagyon is Eary Accessnek érződik még mindig.

Ha egy teljes napra halna le minden, na az persze új kontextusba helyezné mindezt…

Betöltés...
Keresés
Keresés