Friss Warzone 2.0 infókkal tér vissza a streamer – AI, Loadout és Perk változások?!

A szeptember 15-i CoD Next eseményen rengeteg dolgot megmutattak a Warzone 2-ről. A játékot élőben látva új rendszereket ismerhettünk meg, előzetest kaptunk az Al Mazrah mapról, és számos alapvető játékmenetbeli változásba is bepillantást nyerhettünk.

A Gulag felújításától kezdve a vadonatúj Gunsmith-ig rengeteg mindent láthattak a rajongók. Bár a módosítások között volt néhány ellentmondásos döntés is – a Loadoutok és az egyéni Perkek teljesen eltávolításra kerültek a folytatás korai változatából.

Nem csak ez, de az AI által irányított ellenségek szinte minden POI-t elárasztottak, így a játékosoknak több dolog miatt kellett aggódniuk, mint csupán a többi ember miatt a lobbiban.

Most azonban a Metaphortól származó új szivárgások a legjelentősebb változtatások újragondolását fedik fel.

A népszerű CoD-személyiség emojik használatával három kulcsfontosságú változásról számolt be.

Ezeket az emojikat sorrendben értelmezve úgy tűnik, hogy a térkép nagy részéből eltávolították az AI botokat. Ehelyett látszólag csak a Strongholdokhoz vannak kötve, ahogy a vár emoji is utal rá.

Ezután egy doboz emoji következett egy tabletta mellett. Csak feltételezhetjük, hogy ez a Loadout Drop és a Perk visszatérésére utal, két olyan alapelemre, amelyek hiánya váratlanul érte a rajongókat.

Végül, de nem utolsósorban Metaphor megosztott egy ajándékot és egy listát és egy X-et ábrázoló emojit. Bár ez nem konkrét, sokan úgy értelmezik, hogy ez a klasszikus lootolási rendszerhez való visszatérést jelenti, szemben a Warzone 2-ben látott új, lassabb loot UI-jal.

Nyilvánvaló, hogy egyelőre érdemes mindezeket az infókat jelentős fenntartással kezelni, még akkor is, ha Metaphor előző leakje 100%-os pontosságú volt. Tekintve, hogy még hetekre vagyunk a megjelenéstől, a tervek bármikor változhatnak a fejlesztés előrehaladtával.

De ha az Activision megerősíti ezeket a híreket, mi itt folyamatosan tájékoztatni fogunk titeket.

A Modern Warfare 2 fejlesztői felfedték, hogy jelentős változások jönnek!

Betöltés...
Keresés
Keresés