Érkezik a Dead Space remake: Íme néhány friss és fontos részlet!

A Motive Studio nem csak a Visceral korszakalkotó horror-klasszikusának újjáépítésére szánta el magát. A Dead Space remake vadonatúj kiegészítésekkel is meg lesz pakolva. A legfontosabb, hogy Gunner Wright, aki a 2. és 3. címben Isaac Clarke hangját adta, az eredeti történetben először ad hangot a főhősnek.

A játékosok arra is számíthatnak, hogy a feldarabolás rendszere is átalakul, olyan bonyolult részletekkel, amelyek korábban nem voltak lehetségesek. És ez természetesen nem minden. Az egyik kis ízelítő megerősíti, hogy vágás nélküli képek teszik még élvezhetőbbé majd a játékot.

Philippe Ducharme vezető producer szerint a Dead Space kezdetétől a stáblista második felvonásáig nincsenek kameravágások és betöltőképernyők – „kivéve, ha meghalsz”. Ez egy teljesen töretlen élményt kell, hogy jelentsen – tette hozzá Ducharme.

A Dead Space remake vágás nélküli kamerája potenciálisan fokozhatja a feszültséget, különösen mivel a betöltőképernyők hiánya egyenlő lesz azzal, hogy nem lesz szünet az akcióban.

Természetesen a Motive Studio emellett frissített látványvilággal, jobb minőségű hanggal és finomított játékmechanikával is feldobja a túlélőhorror-játékot.

A Dead Space 2023. január 27-én tér vissza PC, PS5 és Xbox Series X|S platformokra.

Végre! – Ekkor válik INGYENESEN játszhatóvá a Sims 4

Betöltés...
Keresés
Keresés