Fejlesztői pokolba kerültek a FIFA 23 PC-s felhasználói

Kapkodós hete van az EA Sportsnak. Ez a FIFA 23 hivatalos megjelenésének hete, szeptember 30-án végre kikerül a játék a boltok polcaira és mindenki rárepülhet az új szezon adta élményekre. Persze azok, akik hajlandók voltak körülbelül 30 euróval többet fizetni, azok az Ultimate Editionnek hála már szeptember 27-től fejest ugorhattak az élvezetekbe, az EA Play próbaidősökkel egyetemben.

Vagyis csak tehették volna, a FIFA-szerverek ugyanis ledöglöttek, méghozzá az európaiak számára a legkritikusabb időben. Ám ha ez még nem lenne elég, a PC-s felhasználóknak azóta sincs nyugtuk.

Tegnap megérkezett a legújabb TOTW keret, a kommentszekciót viszont nem a rajongók gondolatai, hanem a frusztrált PC-s felhasználók hozzászólásai lepték el.

Az Anti-Cheat számtalan játékost gátol meg attól, hogy bejussanak a játéka, ez pedig az Early Acces időszak alatt extrán idegtépő, tekintve, hogy ezért fizettek többet a standard kiadás helyett.

Sokan azt írják, hogy Originen keresztül, adminként megoldást találtak a hibára, de ez a visszajelzések szerint csak keveseknek orvosolta tényleg a helyzetet. A feltehetően kernel-szintű problémáról az EA Sports még nem adott ki hivatalos közleményt, viszont tekintve, hogy holnap jön standard kiadás, valószínűleg már nem is fognak.

Ez pedig vérlázító.

Betöltés...
Keresés
Keresés