A WZ játékosok megtalálták az új cím tökéletes Resurgence mapját

A Warzone 2 november 16-án jelenik meg, és felfrissíti a Call of Duty battle royale címét, az új Al Mazrah map mellett számos más újdonság is érkezik még. Ám természetesen most sem maradtunk mindenféle kiszivárgó információ nélkül.

Ami miatt a játékosok aggódnak, az az állítás, hogy a Warzone 2-ben nem lesz Resurgence map. Ha ezt azzal a pletykával párosítjuk, hogy a Fortune’s Keep és a Rebirth Island is kikerül a jelenlegi címből, akkor nem túl rózsás a helyzet.

Mindezek ellenére a játékosoknak így is volt idejük elgondolkodni azon, hogy mit szeretnének az új címtől, és egy játékos talán megtalálta a tökéletes helyszínt. Butterflychunks egy képet tett fel a netre a norvégiai Husøy-ről.

Ez egy kis halászfalu, amely a skandináv ország északi részén, Tromsø közelében található.

Butterflychunks úgy írta le, hogy „egy meglehetősen kis sziget, jó épületfedettséggel”, és valóban némileg hasonlít az alakja és mérete a Rebirth Islandhez, amely a valós Alcatraz-sziget helyszínén alapul. Durva, nem igaz?!

(Katt a linkre, hogy a képeket is láthasd ITT!)

WZ2 concept: “Eagle’s Nest”. A snowy island in the Falklands based on the geography of Husøy, Norway (Resurgence map) from CODWarzone

Az egyetlen probléma, amire Butterfly rámutatott, hogy hiányzik egy fő „hub” épület, mint például a Rebirth Islanden a Prison, bár a térképet át lehetne alakítani, hogy tartalmazzon egyet, ha a fejlesztő IW úgy szeretné.

Neked tetszene a helyszín? 

Betöltés...
Keresés
Keresés