Az OW2 új, 2023-as és 2024-es játékmódjai különböző metákat hozhatnak létre

Október 4-én végre megjelenik az Overwatch 2, és a fejlesztők folyamatosan rengeteg új információt hoznak nyilvánosságra a folytatás új hőseiről, pályáiról, skinjeiről és funkcióiról. Bár a játék mindössze egy új játékmóddal, a „Push”-sal fog megjelenni,

a Blizzard több új módot is tervez, amelyek a Quick Play és a Competitive rotáció részét képezik majd.

Bár jelenleg nem sokat tudni az első ilyen készülő módokról, leszámítva a tényt, hogy az Overwatch történetének legnagyobb pályáit fogják tartalmazni, a fejlesztők egy kicsit többet incselkedtek és megmutatták, hogy mit terveznek.

A Forbes új jelentésében a fejlesztők megmutattak néhányat a jövőre megjelenő következő központi játékmódból.

A jelentés azt állítja, hogy az új mód jelentősen különbözni fog a jelenlegiektől, mint például az Escort, a Control és a Push.

Ez nagyon izgalmas, hiszen ezek a módok saját metával lesznek megtervezve.

Ahogy Kris Holt kifejtette: „Úgy gondolom, hogy az ebben a módban játszódó játékok nagyon eltérő metákat és játékstílusokat igényelnek majd a többi pályatípushoz képest”. Az eredeti Overwatchban a meták gyakran ugyanazok maradtak, csak némi eltérés volt a módtól és a pályától függően, így ez egy nagyon üdvözlendő kiegészítés lesz.

Ráadásul a fejlesztők már dolgoznak a következő, 2024-re tervezett fő játékmódon, így úgy tűnik, hogy a következő év tele lesz izgalmas tartalmakkal.

Mit gondoltok, képes lesz a játék két éven át megtartani a rajongókat?

Betöltés...
Keresés
Keresés