Gyűjtsd a foddert! – Brutális POTM SBC érkezik vasárnap

A FIFA 23 a mai nappal hivatalosan is megjelent a világon, mostantól a standard kiadás tulajdonosai is fejest ugorhatnak az élménybe. A játékmenet sokat változott, viszont sokak szerint ez pozitív, most még azok is megélnek a játékon belül, akik nem az agilis, gyors, cselezős játékot preferálják.

Persze most is igaz, hogy a jobb lapokkal rendelkezők jobb lehetőségekkel indulnak. Ezért is kell figyelni az új POTM SBC-ket, amik komoly előnyt jelenthetnek a pályán. Hamarosan érkezik a Premier League, a Serie A, illetve a La Liga szeptemberi legjobbja.

Utóbbiról már azt is tudjuk, hogy a megjelenése vasárnapra esik, ráadásul jól láthatóan full meta lesz. Federico Valverde új kártyájára sokan rá akarják majd tenni a kezüket, kérdés csak az, hogy mennyibe fog fájni a játék eleji árakat figyelembe véve.

A Valverde rajongók most biztosan örülnek, ugyanis az első TOTW-be már kapott egy RW lapot a srác, most viszont beköszön egy 86-os POTM-mel, ám ezúttal, mint CM, ami egy sokak által kutatott pozíció.

Már tényleg csak az a kérdés, hogy hány vesénket szeretné megszerezni magának az EA Sports?

Betöltés...
Keresés
Keresés