Minden csalót le akar buktatni a profi CoD player – Izzik a talaj Nadia alatt!

Nadia a Warzone egyik legnépszerűbb nevévé vált az ellene felhozott számos hackelési vád miatt, és gyakran viccelődött a videóiban azzal, hogy hackeket használ, annak ellenére, hogy azt állítja, valójában nem csal.

Ez még jobban felbőszítette a vádaskodókat, akik még azt a pletykát is terjesztették, hogy Nadia-t eltávolították a COD Next eseményről, mert csaláson kapták, bár ez egyáltalán nem volt pontos, és egyszerűen csak egy másik streamer úgy gondolta, hogy vicces lesz ezzel a mutatvánnyal.

Ennek ellenére Censor azzal a törekvéssel, hogy megtartsa a Vanguard ranglistán elfoglalt első helyét, elkezdte a Call of Duty összes hackerének leleplezését,

és egy szeptember 27-én közzétett tweetben Nadia-t is célkeresztbe vette.

Míg Doug továbbment, hogy leleplezzen néhány Vanguard ranked hackert, azt állítja, hogy a barátja által használt szoftver, amelyet a hackerek levadászására készített, még nem elérhető a Warzone csalók lebuktatásához.

Ez azonban nem akadályozta meg őt, és szeptember 27-én elmondta a streamjében, hogy Nadia küldött neki egy üzenetet, hogy nem csal.

„Azt mondtam: ‘Nézd, nem érdekel, mit mondasz nekem'” – állította Censor.

„Ha nem csalsz, tudni fogom. Ha csalsz, tudni fogom. Elkerülhetetlen vagyok”.

Ezután Nadia küldött neki egy újabb DM-et, miután meglátta a fenti klipet, és „furcsának” nevezte őt azért, amit mondott, és azt állította, hogy nem így történt a dolog.

Ezért Censor egy képernyőfotót posztolt ezekről a DM-ekről, mondván, hogy „felhúzták”, és hogy neki „semmi hátsó szándéka” nincs a csalók lebuktatásával, csak a helyes dolgot akarja csinálni.

A DM-ek így szóltak: „Miért vagy ilyen, ez nem így történt? Azért írtam, mert valaki küldött nekem egy üzenetet, hogy be akarsz mártani. Remélem, bármennyi kattintásod lesz, olyan releváns leszel, mint amilyenért imádkozol”.

Nadia az eredeti üzenetének screenshottal válaszolt, amire Censor nagyon nyersen vágott vissza.

A screenshoton egy másik női játékos volt, aki panaszkodott Censor cselekvéseire.

Ám a bökkenő az, hogy ez a női játékost már többször is csalónak kikiáltották, ahol különböző klipeken „bebizonyították”, hogy nem természetes a játéka. Illetve elvileg egy csalást szolgáltató oldal adatbázisában is megtalálták a nevét. Fontos azonban, hogy ezek mind csak feltételezések és nincs konkrétum.

„Nem érdekelsz” – állt a tweetjében. „Nem az a célom, hogy canceleljelek. Nincs szükségem befolyásra vagy pénzre. A videóim elfogulatlanok, de ha nincs takargatnivalód, akkor nem üzengetnél nekem úgy, ahogyan teszed”.

Bár a beszélgetés ennél tovább nem ment, Censor megismételte, hogy szeptember 30-án, pénteken, vagyis elvileg ma megjelenik egy videója, ami arra utal, hogy Nadia áll a középpontban.

Hogy valóban sikerült-e bizonyítékot találnia arra, hogy Nadia csal, vagy csalt a Warzone-ban, az még nem derült ki, de ő továbbra is kitart amellett, hogy nem, míg maga Censor ragaszkodik ahhoz, hogy valójában nem érdekli.

Ti mit gondoltok, mi lesz a videóban?

“Törékeny kisfiúk vagytok” – Végre megszólalt a csalással vádolt Warzone “profi” is

kép: MrSoldier1HD

Betöltés...
Keresés
Keresés