Így alakítsd tetszésedre az új Thiago Silva lapot a FIFA 23-ban

A ma esti tartalomfrissítéssel megérkezett Thiago Silva Flashback lapja. Az SBC-t egy 84, 85, illetve egy 86-os csapat ledarálásával lehet teljesíteni. Ha ezt megtesszük, kapunk egy 85-ös brazilt, aki kiválóan linkel a Premier League játékosokkal, de legfőképpen a Chelsea delegáltjaival.

Ugyan “csak” 77-es Pacet kapott a fejlesztőktől, azt már valószínűleg mindenki érzi, hogy nem akkora probléma ez, mint a korábbi években volt. Pláne úgy, hogy a gyorsulása a lapnak jobb, mint a végsebessége, így kissé csalóka a kép. Védekezni jól tud, pillanatok alatt az egyik legjobb Premier League alternatíva lett a középhátvéd pozíciójára.

FB Thiago Silva SBC from FIFA

Amit viszont még kevesen tudnak, hogy a játékosok gyorsulását befolyásolhatjuk különféle Chemistry Style-okkal. Például biztos vagyok benne, hogy a legtöbben egyből Shadowt pakolnának a brazilra, ami egy átlagos “Controlled” gyorsulást (AcceleRATE) eredményezne nála. Van viszont jobb megoldás, ami az Anchor, ami azonnal adna neki egy Lengthy stílust, amivel akár olyan játékosokat is befoghatunk, mint Vinícius Jr., vagy éppen Erling Haaland.

Számolni kell mostantól ezekre az apróságokra, ugyanis egy lomhábbnak tűnő csatárt is robbanékonnyá, használhatóvá tehetünk egy-egy jól használt Chemistry Style-al.

Betöltés...
Keresés
Keresés