A Warzone játékosok úgy vélik, hogy ismét csalójárvány sújtja a játékot

A Warzone-nak eddig is voltak problémái, ha csalókról volt szó. Olyannyira elfajult a helyzet, hogy az Activision RICOCHET nevű csalásellenes rendszerének bevezetése előtt a játékosok szinte minden lobbiban találkoztak csalóval.

Bár a csalók száma rengeteget csökkent, időről időre felbukkannak nagyobb hullámok.

A közösség ismét észrevette a csalók számának növekedését a Season 5 Reloaded frissítés óta, és ennek hangot is adtak a Redditen. “Miért van az, hogy minden alkalommal, amikor új esemény vagy nagy frissítés van, az összes csaló azonnal felbukkan?” – írta az egyik játékos.

Why is it that every time there’s a new event or big update all the cheats jump right on? from CODWarzone

Egy másik posztban egy játékos megjegyezte, hogy úgy tűnik, újabb csalójárvány van, mivel az elmúlt héten minden játékban volt legalább egy csaló, akivel játszott – de nem voltak túlságosan kirívóak.

“Még nem találtam feltűnő aimbotost, de az isten szerelmére, minden játékban, amivel az elmúlt héten játszottam, volt legalább egy wallhackes” – írta egy másik játékos. “Olyan sokan vannak, és nem próbálják elrejteni, annyira nyilvánvaló”.

Ám voltak, akik úgy gondolták, hogy a rengeteg “csalóvadász” videó túlságosan befolyásolja a játékosokat.

Ha valaki találkozik egy nála jobb játékossal, akkor az lesz az első reakció, hogy lecsalózza, hiszen másképpen nem is tudta volna lelőni. És ez a mentalitás nem tesz jót, mert vagy ahhoz vezet, hogy feladja valaki a játékot, vagy ő maga is elkezdjen csalni.

Ti mit gondoltok, valóban több a csaló vagy csak a játékosok hisztiznek?

Betöltés...
Keresés
Keresés