Így állnak jelenleg a Ones to Watch lapok – Ki fejlődik hamarosan?

Azt jól tudjuk, hogy a Ones to Watch, vagy röviden OTW lapok elsősorban akkor fejlődnek, ha az alanyok kapnak valamilyen teljesítményen alapuló új kártyát. Ez lehet Man of the Match, Team of the Group Stage, vagy éppen Team of the Week is akár. Az új OTW rendszerben viszont kapnak plusz egyet azok is, akik a megjelenéstől számított 8 ligameccsükből megnyernek legalább 3-at.

Ezt az előrehaladást szerencsére pár lelkes FIFA játékos vezeti is, így nekünk nincs más dolgunk, mint rápillantani az állásra.

Norby_FUT összedobta a jelenlegi állást, ami sok esetben komoly értéknövekedést eredményezett a piacon. Ott van például Haaland OTW lapja, ami nem elég, hogy behúzott egy győzelmet, de szinte biztos, hogy megkapja az első TOTW fejlődését, vagyis két győzelem múlva, akár már két szinttel is magasabb lehet. Mellette Bergwijn, Sanches, Dybala, Mané és Lewandowski is jól kezdett. Értelemszerűen utóbbi mellé becsatlakozik Kessié is, aki ugyan SBC exkluzív volt, a Barca győzelmével ő maga is előrébb haladt. A Tottenham kikapott, így Richarlison ingyenes lapja nem jutott közelebb a fejlődéshez, a Milan Destje viszont annál inkább.

Rettenetesen hosszú még a szezon, így a fent említett, illetve látott lapok még bőven fejlődhetnek, nem érdemes leírni őket egyetlen hét után.

Betöltés...
Keresés
Keresés