PewDiePie kutyái meghívást kaptak, hogy segítsenek a Japán turizmus népszerűsítésében

PewDiePie imádja az új életet Japánban – amit teljesen meg tudunk érteni, és úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki imádja új otthonát. Legutóbbi videójában elárulta, hogy kutyái és természetesen ő és felesége is meghívást kaptak Gunma kormányzójától, hogy megnézzék az ottani látványosságokat.

 

A PewDiePie által reklámként feltüntetett videó azzal kezdődik, hogy a kutyáit behívja a szobába, hogy felolvasson nekik egy levelet, amelyet Ichita Yamamoto japán politikus küldött nekik.

„Szeretnénk meghívni benneteket egy kirándulásra Gunma prefektúrába. Gunma prefektúra egy gyönyörű hely, sok melegvízforrással, finom zöldségekkel és gyönyörű természettel” – olvasta fel. „Kérjük, hozza magával a családját, PewDiePie-t és Marziát”.

A közel 20 perces videó során Pewds számos lélegzetelállító helyet látogatott meg a régióban.

Sajnos Maya nem tudott részt venni az utazásban, hiszen a pár úgy gondolta, hogy túlságosan megviselné az öreg kutyust a hirtelen változás. Illetve a kis Maya nagyon szereti a saját napi rutinját, amit nem tudtak volna tartani az utazás során.

Összességében a videó a szokásos vlog-videóihoz hasonlóan zajlott, amit személyesen is megnéztem.

Persze a videó szponzorált tartalom volt, de PewDiePie nem fogadna el egy olyan szponzort, amit nem képviselne szívesen!

Betöltés...
Keresés
Keresés