Rejtett üzenetet kaptak a CS:GO játékosok – Mit jelenthet?!

A CS:GO játékosok mindig nyitva tartják a szemüket minden olyan hírre, amely a szeretett taktikai lövöldözős játékuk jövőjével kapcsolatos. Nemrég a rajongók észrevették, hogy a CS:GO Twitter-fiókja megváltoztatta a bannerét.

Egy lehetséges nyomot találtak a játék jövőjével kapcsolatban, és mindenhol vad elméletek bukkantak fel arról, hogy ez mit jelenthet. A CS:GO-rajongó Aquarius megosztotta a felfedezést, és azt írta: “Ayo? A CS:GO ismét megváltoztatta a profilbannert, és egy rejtett mondat van a képen”.

A ‘Counter-Strike’ név alatt a következő üzenet olvasható: “Ez egy banner. Semmi több. Ígérem.”.

Azóta a CS:GO Twitter-fiókja frissítette a bannert, hogy egyszerűen csak Counter-Strike legyen rajta kék és narancssárga színekkel. Más CS:GO-rajongók kutakodtak egy kicsit, és észrevették, hogy még júniusban a CS:GO közösségi médiacsatornáin hasonló nyelvezetet használtak egy nemrég megjelent blogbejegyzéssel kapcsolatban.

Egyelőre nehéz megmondani, hogy ezek csak kifinomult viccek, vagy egy nagyobb bejelentésre kell készülniük a játékosoknak.

Elképzelhető, hogy következik a CS:GO átnevezése egyszerűen “Counter-Strike”-ra, vagy egy teljes átállás a Source 2-re.

Egyelőre a rajongóknak minden elméletet fenntartásokkal kell kezelniük, mivel még semmi sincs megerősítve. Legyen szó akár az újbóli márkanévről, akár a Source 2-re való átállásról, a Counter-Strike-rajongók mindenhol türelmetlenül várják a további információkat az üggyel kapcsolatban.

Mit gondoltok, mire készül a Valve?

Betöltés...
Keresés
Keresés