Van értelme Renatos Sanches OTW-t venni a FIFA 23-ban?

A legfrissebb FIFA 23 promó, a Ones to Watch keretein belül is kaptunk egy vasárnapi Mini-Releaset. Többek között megérkezett a FIFA játékosok kedvenc középpályásának is az új lapja, ugyanis Renato Sanches is csapatot váltott a nyáron.

A PSG új portugál üdvöskéje innentől kezdve minden Man of the Match, Team of the Week, valamint Team of the Group Stage megjelenése után fejlődést kap az OTW lapjára, na meg akkor, ha 8 meccsből 3-at megnyer a PSG, illetve jól szerepelnek a portugálok a VB-n. Ezek közül viszont nem mindenre van esélye Sanchesnek a papírforma szerint.

Nagy valószínűséggel a portugálok fognak legalább egy meccset nyerni a világbajnokságon, ahogy feltehetően a PSG is nyerni fog legalább háromszor. Ezzel Sanches kártyája beállhat 85-86 körülre decemberre. Ezen túl viszont nem igazán lehet komolyabb teljesítményekre számítani, a FIFA 17 megjelenése óta ugyanis csupán csak kétszer kapott TOTW lapot a portugál középpályás. Ez azt jelenti, hogy két és fél évente villan nagyot klubszinten, ami nem egy nagy teljesítmény.

Arra tehát nehezen lehet apellálni, hogy Sanches lapja szanaszét fog fejlődni, így ezt figyelembe véve érdemes befektetni a lapjába.

Betöltés...
Keresés
Keresés