Benézte az EA Sports, máris kompenzációt ígérnek a FIFA 23-ba

Korábban nem emlékszem ilyen trendre, de a FIFA 22 során rájöttem, hogy érdemes minden SBC-t megcsinálni a játékban, ugyanis a kanadaiak hajlamosak elbaltázni őket. Ha pedig így történik, jön a kompenzáció, ami technikailag ajándék tartalomnak minősül.

Tavaly több Icon, illetve Hero Pick is hibás volt, ami azt jelentette, hogy ha rossz aránnyal jelentek meg a csomagok, az első nyitások megmaradhattak a klubunkban. Példának okáért ott volt az a Next Generation promó, amiben egy LW Mbappét kellett volna kapjanak a játékosok, de az elején sokan ST-be kapták a lapot. Az EA Sports ezt nem vehette el, így a korrekt lap pótlása után két Mbappéval rohangálhattak a szerencsések. Mentségére szóljon a fejlesztőknek, nem volt meta a rózsaszín lap.

Nos, ez a bénázás a FIFA 23 megjelenésével sem tűnt el, s alig egy héttel a hivatalos megjelenés után, máris befutott az első hivatalos kompenzációról szóló poszt.

Compensation for Haaland SBC incoming from FIFA

Aki megcsinálta korábban a Haaland’s Transfer SBC-t, az hamarosan kap egy eladható verziót a csomagból, ugyanis a rendszer szerint egy ilyet kellett volna kapjon az, aki elkészíti a kirakóst, nem pedig az Untradable pakkot.

Így azok, akik kaptak egy Untradeable verziót akkor, amikor az SBC leírásában még nem szerepelt ez a jelző, kapnak egy új csomagot, ami eladható lesz.

Nem egy eget rengető helyzet, de egy hegyoldalon is elég egy hógolyót legurítanunk, hogy később lavina legyen belőle…

Betöltés...
Keresés
Keresés