PC-s csalók ellen szólítanak fel a FIFA tartalomgyártók

Kevesebb, mint két ét kellett ahhoz, hogy eljussunk oda, amitől a crossplay bejelentésekor tartottunk. Az EA Sports a FIFA 23 megjelenésével egy ernyő alá terelte az újgenerációs konzolokat, valamint a PC-s játékosokat is. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozva a PS5, na meg az Xbox Series S/X felhasználókat.

A PC-s játékosbázist ugyanis nehéz rendesen szűrni, így a többi platformhoz viszonyítva jóval több csaló is található ott. Ennek okán az EA Sports lefejlesztette az EA Anticheatet, ami ebben a kontextusban a konzolos játékosokat volt hivatott megóvni.

Jó EA-hez méltó módon a megjelenést meg is nehezítette az Anticheat, azóta is vannak emberek, akik a program miatt nem tudják elindítani a játékot PC-n. Viszont ha igen, akkor pedig sajnos nem tökéletes a szűrő, többen is jelezték ugyanis, hogy felbukkantak a csalók a szervereken.

Itani arra figyelmeztette a követőit, hogy jobban teszik, ha kikapcsolják a crossplayt játékon belül, mert a PC-s csalók úgynevezett trainer programokkal érik el, hogy mások lecsatlakozzanak a szerverekről, így pedig könnyű győzelemhez jussanak.

Persze nem minden fekete, vagy fehér, de ha már most sikerült két-három ilyen arccal találkozni, érdemes lehet megfontolni a crossplay kikapcsolását.

Betöltés...
Keresés
Keresés