Több mint 1 millió Loadout közül ezeket viszik most a játékosok!

A Warzone közel 200 fegyvert tartalmaz, de ezek közül természetesen mindig lesznek meta választások, amik jobban teljesítenek, mint a többi fegyver. Ez bármely játékban elkerülhetetlen, főleg, ha olyan sok fegyverrel lehet pötyögni, mint a Warzone-ban.

Ám 1.114.960 analizált Loadout közül a játékosok ezt a 3 fegyvert részesítik előnyben!

A WZRanked egy tökéletes eszköz, ha szeretnénk naprakészek maradni, hogy mégis melyik fegyvereket érdemes használni, ha valóban a győzelmet akarjuk elérni. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem használhatunk bármilyen más fegyvert, de a statisztikák nem hazudnak.

3. MP40 – 6.58%

Az MP40 olyan biztosan áll a Top 10-ben, mint Katiban a gyerek. Bármilyen buff/nerf érkezik a megbízható MP40 szinte kirobbanthatatlan!

2. Cooper Carbine – 6.67%

Ez a fegyver inkább hullámzó teljesítménye miatt lehet ismerős, hiszen vagy iszonyat erős, vagy túlságosan gyenge. Nos, most úgy látszik, hogy egy szolid választás lehet a Loadoutodban!

1. Armaguerra 43 – 8.89%

Sokak kedvenc SMG-je, – már a buffok és nerfek előtt – is és ez teljesen érthető, hiszen a fire rate miatt egy igazi vadállat, ami a nerfek ellenére is képes leszaggatni az emberekről az armort, utána pedig jön a hús.

A fegyverek nevére kattintva megtekintheted a legtöbbet használt loadoutokat, amit persze saját játékstílusodra szabhatsz.

Illetve, ha szeretnél pár offmeta választást, akkor próbáld ki a jó öreg MW4-et, vagy akár a CW XM5-öt is. Sőt mostanában az EM-2 is nagyot megy! Ezek mind tökéletes párosítások lehetnek mondjuk az Armaguerra 43 mellé.

Aydan véleményéről olvastál már?

Aydan szerint a kontrolleres Aim Assist bőven nerfre szorulna

Betöltés...
Keresés
Keresés