Annyi ajándékot kapott a Hot Tub királynő, hogy már a Twitch funkciók sem működnek

Amouranth az egyik legnépszerűbb női streamer az interneten manapság, olyan ismert neveket előzve meg, mint Valkyrae és Pokimane. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a sikere valamilyen komoly hibát eredményezett, mivel egyik emote sem működik nála a Twitchen.

Amouranth egy sor Twitter bejegyzésben magyarázta el a helyzetet, és azt, hogy szerinte mi okozza ezt az egyedi problémát.

A forrófejű streamer szerint ő lett a top streamer az oldalon, ami az ajándékozott előfizetéseket illeti, és ez okozhat némi kihívást.

“Úgy tűnik, én vagyok az #1 legtöbbet megajándékozott csatorna/személyiség a Twitchen, és most nem tudom megnyitni az emote-okat, mert a médiaeszközök bugolnak, miközben megpróbálnak betölteni” – magyarázta.

A Hot Tub királynő továbbá megjegyezte, hogy néhány rajongó szereti elajándékozni saját feliratkozását a kedvenc streamereiknek, hogy trollkodjanak velük, és a Twitch értesítéseit felhasználva azt higgyék, hogy maga Amo iratkozott fel a csatornájukra.

Ennek eredményeképpen az összes emote elérhetővé válik a streamer számára,

így most annyi emote-tal rendelkezik, hogy a Twitch nem tudja betölteni őket.

Bár a felhasználók megjegyezték, hogy Amouranth letilthatja az ajándékba kapott feliratkozások fogadásának lehetőségét, úgy véli, hogy ez végül többet árthat, mint használ.

Hogy a Twitch ki tudja-e javítani ezt a hibát, azt még nem tudjuk, de az biztos, hogy ez egy nagyon egyedi helyzet.

Jessica Nigri még a borzalmas Silent Hillt is képes szexivé varázsolni!

forrás: YouTube/Amouranth

Betöltés...
Keresés
Keresés