Hibátlan off-meta választékot szolgáltat ez a random Warzone generátor

A Warzone játékosok többnyire mindig is a metát követték, és olyan fegyvereket választottak, amelyek a legerősebbek és a legoptimálisabbak, hogy a lehető legtöbb gyilkosságot gyűjtsék be. Ez azt jelentette, hogy a Modern Warfare, a Black Ops Cold War és a Vanguard különböző fegyverei a játék életciklusa során abszolút kötelező darabok voltak.

Most azonban, hogy a Warzone az utolsó hetekbe lépett, itt az ideje, hogy kipróbáld az összes olyan fegyvert, amit eddig még nem használtál,

és ez a véletlenszerű Loadout generátor lehet a legjobb barátod ehhez.

A Warzone Loadout által létrehozott véletlenszerű generátor számos különböző lehetőséget kínál a játékosoknak, amelyek közül választhatnak. Akár egy egyszerű hibrid távolsági és közelharci classt szeretnél, akár egy erős Sniper supportot, vagy valami teljesen mást, ez az eszköz mindenre választ talál.

Csak annyit kell tenned, hogy meglátogatod a fentebb linkelt weboldalt, és hagyod, hogy tegye a dolgát! Ha nem tetszenek a felkínált lehetőségek, akár frissítheted is a készletet, hogy valami mást kapj.

Mivel a Warzone-ban fegyverek egész tárháza áll rendelkezésre, így talán még olyan fegyvereket is javasol, amelyek létezéséről el is feledkeztél!

Mindenképpen próbáld ki a Warzone 2 nagy váltása előtt, mert bár egy szivárgás szerint a Loadoutok visszatérhetnek a folytatásban, lehet, hogy egyáltalán nem így lesz.

Aydan szerint a kontrolleres Aim Assist bőven nerfre szorulna

Betöltés...
Keresés
Keresés