Hopsz! – A Riot 2 új League itemet is felfedett, amivel teleportálhatunk a térképen

Ahogy egyre több részlet kezdett felszínre kerülni a League of Legends 2023-as előszezonja körül, a játékosok átnéznek néhány új tárgyat, amelyeket a Riot Games tervez a játékon belüli boltba.

Néhányan pedig két új, titkos kiegészítést vettek észre, amelyek örökre megváltoztathatják a csapatok stratégiáját és felépítését.

A PBE buildben a népszerű játéktervező és a Surrender@20 munkatársa, Spideraxe20 rámutatott egy új típusú csizmára a boltban, amit „Boots of Teleportation” néven emlegetnek.

Ez az új „cipő” 1200 aranyba kerül, és egy Ruby Crystalból és Boots of Speedből épülnek fel. A hatások azonban azok, amelyek felkeltették a játékosok és az elemzők figyelmét.

A leírás szerint a csizmák lehetővé teszik a bajnok számára, hogy négy másodpercig channeleljen, mielőtt egy szövetséges bajnok, torony, minion vagy ward közelébe teleportálna. Ez az aktív képesség 240 másodperces cooldownt eredményez, ami egy egész perccel rövidebb, mint a Teleport League summoner spell jelenlegi cooldownja.

Hasonló módon találtak egy új tárgyat „Sword in the Stone” néven, amely 3400 aranyba kerül, és egy B.F. Swordból és az Aegis of the Legionból épül fel. A tárgy aktív képessége, a Destiny’s Call szintén lehetővé teszi, hogy a játékos egy négy másodperces csatorna után egy szövetséges bajnokhoz teleportáljon, és érkezéskor az összes közelben lévő csapattársat is pajzzsal védi.

Ám lehet, hogy ezek az itemek nem érkeznek meg az új szezonnal, legalábbis nem rögtön!

Nem sokkal azután, hogy ezeket a tárgyakat felfedezték, Phlox tervező megerősítette, hogy ezeket a csizmákat nem szállítják a közeljövőben, és ezek „a top lane cuccok korai felfedezései” voltak. Az új AD tárgy szintén hiba volt a fejlesztő részéről, és nem fog eljutni az élő szerverekre.

Még így is, a teleportáló tárgyakról való elmélkedés sok játékost elgondolkodtatott, hogy a Riot nem akarja-e a jövőben fokozatosan megszüntetni a teleportot, mint idéző varázslatot, és helyette a megvásárolható tárgyakhoz kapcsolja őket, hogy bárki használhassa azokat.

Ez hatalmas változás lenne, mivel sok top és mid lanert megszabadítana attól, hogy teleportot kelljen használniuk. Ehelyett a flasht egy jobb védekező opcióval, mint a barrier, vagy egy támadó opcióval, mint az ignite, párosíthatnák.

Mit gondoltok, rontana vagy javítana a játékmeneten? 

Betöltés...
Keresés
Keresés