Már a tartalomgyártók is menekülnek az izzasztó FIFA meccsek elől – VIDEÓ

Még hivatalosan nincs egy hete, hogy megjelent a FIFA 23, csupán csak akkor nevezhetjük egy hétnél idősebbnek, ha az Early Accesst is beleszámoljuk. Mégis, vannak olyan játékosok, akiknek a kerete már úgy néz ki, mint sokaknak a szezon végén sem, ezt pedig még a tartalomgyártók sem hajlandók elviselni.

Nick, vagy ha úgy jobban tetszik RunTheFutMarket, éppen igyekezett becsatlakozni egy meccsbe, ahol meglepően jó pinggel rendelkezett egy játékos. Meg is említette, hogy biztosan azért lehet ez, mert a német szerverekről játszik, ám ekkor megvillant a fullos Icon, illetve meta keret.

A videós lányos zavarában, erőltetett nevetések közepette, azonnal kilépett a meccsből, arra sarkallva nézőit, hogy ők is inkább dodge-olják az ilyen jellegű ellenfeleket. S míg valahol, FIFA játékosként megértem, ez nem feltétlenül egy pozitív, közösségépítő megmozdulás. Bizonyos játékok esetében még büntetik is az ilyesmit, arról nem is beszélve, hogy előre menekülni, nem sok értelme van, a focipályán ugyanis bármi megtörténhet.

Betöltés...
Keresés
Keresés