A CoD leaker szerint az Advanced Warfare 2-t a Sledgehammer Games fejleszti

A Sledgehammer Games CoD játékai mind megosztóak voltak, az Advanced Warfare, a World War II és a Vanguard mind nagy változásokat hozott a franchise számára. Különösen az Advanced Warfare-nek vannak rajongói és kritikusai, mert bevezette a jetpackeket és a fejlett mozgást a franchise-ba.

Egyesek szerint tönkretette a Call of Duty-t, míg mások már régóta követelik, hogy a jetpackek térjenek vissza a játékba.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi csoport kívánsága teljesülni fog, mivel az új kiszivárgott információk szerint a Sledgehammer Games az Advanced Warfare 2 megalkotása felé fordítja figyelmét.

A jól ismert CoD-szivárogtatótól, RalphsValve-tól származik a hír, miszerint a fejlesztő célja, hogy “visszahozza az Advanced Warfare korszakát a most egységesített IW 9.0 motoron”.

Ralph azt állítja, hogy a Sledgehammer eredetileg a Vanguarddal felépített világot szerette volna még jobban felfedezni, de mivel a Vanguard “alulmúlta az elvárásokat”, ezért újra az Advanced Warfare-t tették le az asztalra.

Nem világos, hogy ez mit jelentene a Warzone számára, de a jelek szerint 2025-re tervezik az Advanced Warfare 2 megjelenését.

Az Advanced Warfare 2-re utaló pletykák hullámai után a CharlieINTEL jelentette: “Úgy hallottuk, hogy a mai pletykák ellenére jelenleg az Advanced Warfare 2 nincs fejlesztés alatt a Sledgehammer Gamesnél”.

A CharlieINTEL a Sledgehammer Games következő projektjével kapcsolatos bizonytalanságot is megemlítette.

Ezért minden pletykát óvatosan kell kezelni!

Betöltés...
Keresés
Keresés