Egy MILLIÓ dollárt adott Elon Musk a YouTube egyik hatalmas sztárjának – Miért?!

Aki nem ismerné, MrBeast a 24 éves amerikai sztár, akinek valódi neve Jimmy Donaldson, az egyik legtöbbet követett ember a YouTube-on – elképesztő 105 millió feliratkozóval.

Az elmúlt évben több hatalmas projektje is volt, az egyik ilyen, hogy a csatornáján újraalkotta a Netflix sikersorozatát, a Squid Game-et.

Egy alkalommal pedig még a világ leggazdagabb emberének figyelmét is felkeltette.

Az 1 millió dolláros adományt akkor kapta, amikor néhány évvel ezelőtt a #TeamTree adománygyűjtő akcióját népszerűsítette. Összefogott az Arbor Day Alapítvánnyal, hogy megpróbáljon 20 millió fát ültetni, és ehhez 20 millió dolláros adományt tűzött ki célul.

A Lessons in 30s csatornának nyilatkozva MrBeast azt mondta: „Amikor a Team Trees-t csináltuk a célunk 20 millió dollár volt, és az első napokban elértünk vagy 6 millió dollárt, aztán elkezdett lelassulni a dolog.

„Aztán a semmiből Elon Musk válaszolt az egyik tweetemre, és azt mondta, hogy ó, ez érdekesnek tűnik”.

És persze ha Elon csinál valamit, akkor az egész internetnek is kell, ezért rengeteg más embertől is érkeztek adományok. Persze ez nem egy rossz dolog volt, hiszen rengeteg fát sikerült ültetni ennek a projektnek köszönhetően.

A projekt nem most indult, de a mai napig működik az oldal és adományoznak az emberek, hogy minél több fát ültessenek.

Ha te is szeretnél beszállni, akkor azt ITT teheted meg.

Betöltés...
Keresés
Keresés