Ő lesz ezzel a legjobb lap? – Brutális RTTK lapot leakeltek

Pénteken érkezik a FIFA 23 első komolyabb promója, a Road to the Knockouts. A Ones to Watch véleményem szerint inkább egy “félesemény”, elvégre itt elsősorban csak lehetőséget kapunk arra, hogy fejlődjenek az amúgy teljesen alap kártyák, az RTTK alatt pedig egy már amúgy is buffolt verziót nyithatunk a lapokból a fejlődések előtt.

A leakerek el is kezdték szivárogtatni a listát, a helyzet pedig az, hogy szomorú látni a kanadaiak kreativitását. Úgy fest, hogy a Real Madrid csúcsformában futballozó Valverdéje ismét kap egy lapot, s teszik ezt vele az után, hogy kapott már egy TOTW, illetve egy POTM lapot is.

Most viszont egy csúcsjátékos is feliratkozik a promólistára, legalábbis a leakerek szerint. Lionel Messi kaphat fejlődő lapot a kanadai fejlesztőktől, ezzel pedig már most az egyik legjobb lappá téve őt.

A 92-es RTTK lapjával máris a legmagasabban értékelt lapja lesz a játéknak Messi, viszont ez a promó fejlődő lapokat szolgáltat, így hát könnyen lehet, hogy nem áll majd meg ennyinél. Meglepő, hogy az EA Sports máris elsüt egy ilyet, pláne úgy, hogy sok madár arról is csiripel, hogy Messi bekerül a Ligue 1 szeptemberi POTM szavazásába is.

Betöltés...
Keresés
Keresés