Szellemek kísértik az Apex játékosokat az Olympus After Dark mapon!

Az Apex Legends Fight or Fright eseménye október 4-én kezdődött, és mint mindig, a Respawn most is kitett magáért, hogy megünnepelje a kísérteties időszakot. A négy héten át rotációban lévő három különböző LTM-mel és az Olympus After Dark térkép debütálásával a Respawn határozottan nagyot dobott a frissítésen.

A sok új tartalom ellenére gyakran az apróbb részletek azok, amelyek a legnagyobb figyelmet kapják a közösségtől, különösen akkor, ha titokzatosak és nehezen észrevehetőek. Nos, ez minden bizonnyal így van idén halloweenkor is, hiszen a játékosok észrevették, hogy az Olympus After Dark térképen

szellemek kísértik őket, de résen kell lenniük, hogy kiszúrják őket.

Ezek a kék paranormális lények csak rövid, néhány másodperces időre jelennek meg, így folyamatosan résen kell lenned, hogy észrevegyél egyet. Amint azt @volucris_liga fenti klipje is mutatja, úgy tűnik, sokan vannak a Rift POI körül, úgyhogy menjetek oda, ha közelebbről is meg szeretnétek nézni őket.

Volt egy érdekes komment, miszerint ezek a szellemek a Rift program közben haltak meg.

Akárhogy is, ez az easter egg sok játékost izgatottá tett, és ezek a részletek teszik olyan érdekessé a Respawn pályáit.

Te találkoztál velük?

Műfogsort “visel” a Twitch sztár Pokimane – Elárulta, miért van erre szükség!

 

Betöltés...
Keresés
Keresés