Vadállat lett a buff után ez a Modern Warfare SMG – A Warzone legjobb fegyvere?!

Nem volt meglepetés, hogy a Warzone utolsó nagy frissítése a fegyverek kiegyensúlyozásának javítására összpontosít majd.

Mivel a változások valószínűleg innentől kezdve ritkák lesznek, a fejlesztők egyértelműen a lehető legegészségesebb állapotban akarták hagyni a dolgokat, mielőtt minden figyelem a Modern Warfare 2 és mellette a Warzone 2 érkezésére terelődik.

A BR legjobb fegyverei közül sokan láttak néhány mérsékelt nerfet, és bár rengeteg lehetőség van, amely helyettesítheti őket, úgy tűnik, a TikTok kollektíven egyetértett abban,

hogy a CX9 a legjobb SMG opció az 5. szezon hátralévő részében.

A CX9 már korábban is tündökölt. Elsősorban a Rebirth-sziget keskeny folyosóin használták, de most már a Caldera játékosok is látják, milyen erős lehet, ha megfelelően használják.

Napról napra több és több videó kerül fel a TikTok-ra és a YouTube-ra, amelyekben nevetséges jeleneteket mutatnak be, ahol a játékosok olyan harcokat nyernek, amelyekben esélyük sem lett volna, de hála ennek az abszolút fenevadnak, sikert arattak.

@warnereu BUFFED CX9 is *INSANE* [email protected]! #warzone #warzoneclips #warzoneloadouts #resurgence #rebirthisland #WarnerEU ♬ original sound – WarnerEU

Természetesen ez még mindig egy SMG, és leginkább a közeli lövöldözésekhez kell használni, de néhány jól elhelyezett lövés még mindig sokat számíthat, hogy közepes távolságon belül is végezzen az ellenséggel.

Még korai a meta, és biztos, hogy lesz még néhány fordulat, ahogy a játékosok elkezdenek más fegyvereket tesztelni, de ha a szezon közepi patch nerfelte a kedvenc SMG-det, akkor mindenképpen érdemes adni neki egy esélyt.

Élőben “fedezte fel” fenekét a kutyája, most könyörög a Twitchnek a streamer

kép forrás: itsBipolar/YouTube

Betöltés...
Keresés
Keresés