A friss WZ2 szivárgás szerint a Treyarch 2024-ben egy új játékot és új BR mapot készít!

Azt már tudjuk, hogy amikor a Warzone 2.0 november közepén megjelenik, a játék a vadonatúj Al Mazrah mappal fog érkezni, amit már bemutattak a Call of Duty NEXT eseményen. Úgy tűnik, ez lesz az elsődleges térkép a Modern Warfare 2 életciklusában, ami a CoD történetében először várhatóan két év lesz.

Az új szivárgások azonban azt állítják, hogy amikor a Treyarch következő éves része 2024-ben megjelenik,

egy vadonatúj Warzone 2.0 térkép is érkezik mellette.

Az információ TheGhostofHope-tól, a CoD közösség egyik elismert szivárogtatójától érkezett, aki korábban már számtalan leaket osztott meg velünk az évek folyamán.

A CoD 2024-ről vagy a pletykált térképről egyelőre keveset tudni, de ha a trendek folytatódnak, akkor számíthatunk néhány klasszikus Treyarch POI-ra is a közelgő éves cím POI-jai mellett.

A „támogató stúdiók” kisebb szerepe a CoD előzményeihez is illeszkedik, ahol az Infinity Ward vette át a kezdeti Warzone tervezésének vezetését, mielőtt a menedzsmentet átadták a Raven Software-nek.

A szivárogtató eddigi pontos információi ellenére nincs garancia arra, hogy ez is pontos, és mindaddig meg nem erősített marad, amíg az Activision vagy a Treyarch meg nem töri a hallgatását.

Mivel az MW2 még mindig nem jelent meg, ne tartsd vissza a lélegzeted a közeljövőben érkező hírekig.

Ettől függetlenül ez mindössze egy nappal azután történt, hogy a kiszivárgott információk szerint a Sledgehammer Games a Vanguard kiábrándító visszhangját követően az Advanced Warfare 2-t fogja fejleszteni következő CoD-játékként.

Bármit is tervez az Activision, a CoD-rajongóknak van miért izgatottnak lenniük.

Betöltés...
Keresés
Keresés