Traumát szenvedett a rossz Mekis kajától a kisgyermek – Állítja a TikToker anyuka

Egy TikToker azt állítja, hogy a gyermeke poszttraumás stressz szindrómában szenved, miután a McDonald’s két halfilét adott neki a hat darabos McNugget helyett, amit rendelt. Október 1-jén a TikToker Katanaa.jade feltöltött egy videót, amelyben a Mekit szidja a rendelés elrontásáért, és azt mondja, hogy visszatérítést kér.

„Mi a fenéért adtatok a babámnak halat ahelyett a hat nuggets helyett, amit kapnia kellett volna?”- kérdezte.

„Megkínoztátok a babámat. Most már poszttraumás stressz szindrómája van. Már nem is akar többé csirkefalatkákat enni”.

Persze sokan úgy gondolták, hogy ez egy vicc vagy a hölgy csak simán trollkodik. A legtöbb kommentelő a TikToker oldalára állt.

Ha nem indulna el a videó, akkor katt IDE.

@katanaa.jade Somebody else gotta pay for this 😂😂 wth McDonald’s #mcdonaldsworkers #mcdonaldsmessup #mcdonaldsmessedup #HausLabsFoundation ♬ original sound – Kkolors

Az egyik felhasználó így válaszolt: „Ezen a ponton mindig ellenőrizd az ételt, mielőtt elmész. Egyáltalán nem lehet megbízni bennük”. „A fiam sírva fakadt volna” – mondta egy másik felhasználó.

Egy harmadik felhasználó kommentálta: „Egyszer Floridában rendeltem csirke nuggets-et, és ugyanezt a dobozt adták nekem, tele valami fehér szósszal!”.

Bár egyértelmű, hogy ez a legtöbb ember számára nem éppen mindennapos eset, úgy tűnik, hogy Katanaa videója sokaknak adott módot arra, hogy kibeszéljék a közelmúltbeli McDonald’s-os balhéikat.

De azért valljuk be, a PTSD egy kicsit erős állítás 2 haldarabka miatt.

kép forrás: Wonderbot/YouTube

Betöltés...
Keresés
Keresés