Egy titokzatos új teaser jelent meg az Apex Legendsben – Golden Ticket?!

Az Outlands környékén talán egy kicsit aranyszínűbbek a dolgok. Az Apex Legends játékosok, akik beugranak egy játékra, valószínűleg észreveszik, hogy a pályákon található crafting replikátorok egy kis frissítést kaptak: az általában kék replikátor logó aranyszínűvé változott.

Persze ez nem csak esztétikai célokat szolgál.

Az új arany replikátorok egy új, craftolható tárgyat hoznak magukkal, bár ez drága, és jelenleg mondhatni használhatatlan.

A játékosok 125 crafting alapanyagért „Golden Ticketet” készíthetnek. De mi is pontosan az az aranyjegy? Nos, ez egy jegy. Hivatalosan egyelőre csak ennyit lehet tudni, egy üzenet mellett, amit a crafting menüben találhatunk: „Egy jegy az Apex Games jövőbeli otthonába.”

Miután elkészítetted a jegyet, és felveszed a craftolóból… nem történik semmi.

Nem hivatalosan ezek a kulcskártyák, amelyeket a játékosoknak fel kell venniük, hogy hozzáférjenek a 15. évad teaserének következő szakaszához, és ami jelenleg szinte biztos, hogy az évad új pályája lesz.

Bár nem teljesen megerősített, hogy ezek az Golden Ticketek lesznek azok, amikre a játékosoknak szükségük lesz ahhoz, hogy hozzáférjenek ehhez a potenciális teaserhez, nagyon valószínűnek tűnik.

Akárhogy is, mindenképpen szerezz be 125 anyagot, és készíts magadnak egy Golden Ticketet.

És ne aggódj: a jegy elkészítése egy teljesen felszerelt aranyfegyverrel is jár, így valóban nincs mit veszítened.

Betöltés...
Keresés
Keresés