Késik a rég várt Neeko rework – Ekkor jöhet az „új” Kíváncsi Kaméleon

A Riot az új bajnokok megjelenésével párhuzamosan pörgeti a League of Legends mid-scope frissítéseit, új lendületet adva a játék felhozatalának. A 12. szezon végéhez közeledve a Riot még párat beprésel Syndrával, ami már élesben van, és Neekóval.

Utóbbi eddig nem igazán találta meg a helyét a League of Legends metában. Bár Neeko meg-meg jelent mid lane mage-ként és supportként, megtévesztő klónjai nem igazán váltják be a szándékukat, és a kitje többi része is laposra sikeredett a nehezen használható utility és damage stílusok keveréke között.

Még mindig van egy elkötelezett játékosbázisa, körülbelül 2,4%-os játékaránnyal és 51%-os győzelmi aránnyal, de a diehard maineken kívül nincs sok elkötelezettség.

A többi pick rate a support választásból adódik össze.

Ezt a Riot kiemelte, amikor bejelentette Neeko mid-scope frissítését.

„Szeretnénk felfrissíteni azokat a bajnokokat, akik nem felelnek meg az őket szerető játékosok elvárásainak” – magyarázta Ryan ‘Reav3’ Mireles fejlesztő augusztusban. „Megpróbáljuk még jobban megerősíteni a fantáziájukat, ahelyett, hogy újra feltalálnánk.

„Igazán nagyszerű reakciókat láttunk ezekre a projektekre, és egészséges játékarány-emelkedéseket a megjelenésük után. Továbbra is szeretnénk folytatni a mid-scope frissítéseket, és már van néhány bajnokunk, akikkel foglalkozunk, köztük Neeko”.

És bár a játékosok alig várják, hogy Neeko átdolgozása megjelenjen, ez még messze van.

A fejlesztő ‘Phlox’ nemrég közölte a játékosokkal, hogy a Curious Chameleon mid-scope frissítése még egy kicsit odébb van.

Arról, hogy mire számíthatnak a játékosok, Phlox elég homályosan fogalmazott: „Szeretnénk Neekót a lehető legjobban Neekóvá tenni, hogy szórakoztató legyen a Neeko rajongók számára” – huhh, ennyiszer leírni a nevét egy mondatban…

Neeko rugalmasságának megőrzése a különböző szerepkörökben – top laner, mid laner és support – kiemelt fontosságú. Mindez azon felül, hogy a Riot eredetileg bot lane mage-nek tervezte Neekót.

Nagyjából ennyit tudunk a közelgő mid-scope frissítésről.

Mivel a League of Legends 12.20-as patchje a PBE-re érkezik anélkül, hogy a Curious Chameleonról bármi említést tettek volna, és a League of Legends 13. szezonjának indulása a sarkon van, Neeko frissítése valahol ebbe a mixbe fog beleszorulni.

Te mikor játszottál utoljára Neekóval?

Betöltés...
Keresés
Keresés