Rossz ingyenes játékokat jelentett be a PlayStation – És most?

Lehet, hogy ez a hónap egy erős PlayStation Plus-felhozatalt hozott nekünk, de ezt egy egész sor baklövés kísérte. Ha esetleg lemaradtál volna róla, hamarosan 23 cím kerül be az Extra és Prémium szintekre, köztük a Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition, az Assassin’s Creed Odyssey és a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition.

Ezek a címek csatlakoznak a korábban bejelentett Essential Tier októberi kínálatához, amely a Hot Wheels Unleashedet, az Injustice 2-t és a Superhotot tartalmazza. A játékok már elérhetőek, míg az Extra és Prémium játékok október 18-án érkeznek a szolgáltatásba. Az már korábban kiderült, hogy a PlayStation 5 felhasználók számára néhány cím nem lesz játszható,

és most kiderült, hogy a Sony leleplezése tartalmazott néhány hibát is.

Tegnap jelentették be, hogy a Limbo és az Ultimate Street Fighter IV a PlayStation 3 visszafelé kompatibilitáson keresztül érkezik a Premium klasszikusok könyvtárába. Az igaz, hogy a PS3-as játékok a Premium katalógusban felhőstreamelésen keresztül érhetőek el.

A helyzet az, hogy a Limbónak és az Ultra Street Fighter IV-nek tökéletesen jó PlayStation 4-es verziója van, így természetesen a rajongók csodálkoztak, hogy az előfizetők miért nem kapják meg ezeket a kiadásokat.

Kiderült, hogy igenis megkapják. Ahogy arról a Push Square beszámolt, a PlayStation csendben frissítette az októberi játékokat bemutató blogbejegyzést, és a Limbo és az Ultra Street Fighter IV most már PS4-es címként szerepel, aminek sokkal több értelme van.

Persze ez nem egy hatalmas baki, vicces, hogy a játékosoknak kellett kijavítani a Sony-t.

További hír, hogy nemrég kiderült, hogy a Sony 3,1 millió dollárt költött az idei Essential tier egyik ingyenes címére. Ez egy komoly összeg, tekintve, hogy a rajongókat nem is nyűgözte le annyira a cím.

Te melyiket várod a legjobban?

Betöltés...
Keresés
Keresés