Visszavonul a Valorant profi, hogy a Riot Games-nél dolgozzon

A kompetitív Valorant holtszezonja azt jelentette, hogy a szervezetek potenciális szupercsapatokat alakítanak, de játékosok is visszavonulnak, mivel az esport egy partneri ligarendszerbe lép át. Ennek a lépésnek az egyik áldozata YaBoiDre, aki az első hullám játékosai közé tartozott, akik a Valorantba, mint kompetitív esportba ugrottak, de nemrég bejelentette visszavonulását.

A játékos hat különböző csapatban játszott a Valorantban eltöltött ideje alatt,

és tagja volt annak a játékoskeretnek, amelyet a 100 Thieves a szervezet első játékosaként szerződtetett a játékban.

A 100 Thieves után a 22 éves játékos a beastcoasthoz, majd a Luminosity Gaminghez és az Evil Geniuseshez került, mielőtt a NYFU-nál fejezte volna be pályafutását. A legjelentősebb fellépései az észak-amerikai játék legmagasabb szintjén a Luminositynél 2021-ben, illetve az Evil Geniusesnél 2022 elején töltött időszakát foglalják magukban, mielőtt mindkét csapatból kispadra került.

Utolsó profi szereplése a NYFU-nál volt, mielőtt a szervezet kivonult a Valorantból, mivel nem jutott be a fejlesztővel kötött partneri ligák egyikébe sem. A partnerprogramban részt vevő csapatok számára a játékoskeret véglegesítésének határideje gyorsan közeledett, így YaBoiDre bejelentette, hogy kiszáll.

Ám nem ment túl messzire, hiszen a Riot Games-nél talál munkát, mint QA Engineer!

„Mostantól visszavonulok a versenyképes VALORANT-tól, és teljes munkaidőben ezzel foglalkozom. Nagyra értékelem a támogatást, amit a pályafutásom során kaptam, és remélem, hogy mindenki támogatni fog a jövőben” – írta a Twitteren.

Hátha ő lesz az, aki elég figyelmet biztosít a hitregre. 😛

 

Betöltés...
Keresés
Keresés