Új teaserek az Apex közelgő térképére és az új Legendre utalnak

Jelenleg még sok minden tisztázatlan a tartalommal kapcsolatban, amit kapunk. Hacsak nincs késés, várhatóan november 1-jén élesedik a 15. szezon, és elhozza az Apex Games-nek Catalystot, egy vasfolyadékot (ferro fluid) használó karaktert.

Október 14-én és 15-én két vadonatúj teasert kaptunk, amely a rajongók izgalmát táplálja a szezon megjelenése előtt.

Az első egy poszter formájában jelent meg, amely egy a Földhöz esztétikailag hasonló bolygót ábrázolt, amelynek felszínén egy nagy kráterből pillangók bújnak elő.

A poszter szövege a következő: “A te szerepeddel pillangóhatást érhetsz el. Együtt megmenthetjük ezt a bolygót”.

Az Apex Legends hivatalos fiókja jó humorral reagált egy rajongónak is, aki a bolygó felszínén lévő nyilvánvaló “lyukra” mutatott rá. Ezt egyesek úgy értelmezték, hogy a bolygó magja és belseje utalhat arra, hogy a bolygó helye az Apex történetében is szerepet kaphat.

A “pillangóhatás” egy valós filozófiai fogalom, amely szerint a kis változásoknak drámai és kézzelfogható következményei lehetnek a későbbiekben.

Egy második teaser szintén Boreas és holdja felé mutat, több emberrel, akik egy sérült és összetört szemet támasztanak. A képaláírás így szólt: “Mentsük meg a holdunkat és mentsük meg magunkat! Hozzátok fordulunk”.

Korábbi kiszivárogtatások azt sugallták, hogy egy “hold” térkép is készülhet.

Boreasnak van egy sérült holdja, a Cleo, amely állítólag hozzájárul a légköri viszonyokhoz.

Természetesen ezek csak spekulációk, és azok is maradnak, amíg a Respawn hivatalosan el nem árulja a 15. évad részleteit. Mivel a teaserek egyre csak gyűlnek, nem kell már olyan sokat várnotok.

Te várod már az új fejezetet?

Betöltés...
Keresés
Keresés