Egyszerűen elképesztő! – 8K ray-tracing frissítést kap a “The Witcher 3”

A játékosok már egy ideje várják a The Witcher 3 újgenerációs frissítését. A jó öreg Geralt legújabb kalandjának továbbfejlesztett változata az eredeti bejelentés óta többször is késett – eredetileg tavaly kellett volna megjelennie, de az idei év második negyedévére, majd ismét csak valamikor idénre csúszott.

Egy bennfentes most azt állítja, hogy az Xbox Series X és a PS5 verzió valóban megjelenhet még ebben a hónapban, de ha nem tudsz várni, a tartalomgyártó Digital Dreams kiadott egy videót, amely biztosan kielégíti grafikai igényedet.

Ahogy arról a DSOGaming beszámolt,

az NVIDIA GeForce RTX 4090 teljesítményének köszönhetően most 8K-ban, ray-tracinggel kiegészítve gyönyörködhetünk a The Witcher 3-ban.

A Digital Dreams több mint 100 modot használt a lenyűgöző látványvilág eléréséhez – a Nexus Mods oldalán egy listát is mellékeltek, így bárki, akinek elég erős PC-je van, kipróbálhatja őket saját maga. Ha már itt tartunk, a saját PC-s specifikációjukat is feltüntették a videó leírásában, szóval mindenképp hasonlítsd össze, és ellenőrizd, hogy a te PC-d elbírja-e.

Ellenkező esetben csak gyönyörködjetek az alábbi videójukban…

Mit gondolsz, hány FPS-ed lenne ilyen beállítások mellett?

Betöltés...
Keresés
Keresés